Movement

and Mobility

Læs mere

Movement And Mobility (M:A:M)

M:A:M er en dynamisk træningsform, der øger din kropsbevidsthed og sigter på at genopbygge og stimulere kroppen, så den bliver stærk, levende og harmonisk, uanset hvad dit udgangspunkt er.

I træningen arbejder man, ligesom i kropsterapi, med at løsne kroppens led. Det er oftest her, problemerne sidder i form af spændinger i de muskler, der fæstner omkring leddene. Når vi løsner dem, kan vi igen opleve en større frihed i kroppen. Nogen kan derfor samtidig opleve træningen psykisk befriende, da psykiske blokeringer ofte sætter sig som blokeringer i kroppen.

M:A:M træningen er både udfordrende og blid og styrker dine led, muskler, dit åndedræt og øger blodtilførslen, nerve- og energigennemstrømningen i kroppen.

Træningen kombinerer flere bevægelsesformer blandt andet yoga, karate, Qi Gong, gymnastik og mensendieck med fokus på smidighed og åndedræt.

Træningen starter med opvarmning af kroppens led fra storetå til øverste nakkehvirvel, men indeholder også core og dynamiske øvelser til styrke og udholdenhed, gode lange stræk og vejrtrækningsøvelser, der udvider lungekapaciteten og stimulerer det parasympatiske nervesystem. En komplet træning der styrker, afspænder og afstresser kroppen.