Jesper Engmann

Movement
and Mobility

Movement And Mobility (M:A:M)

M:A:M er en dynamisk træningsform, der øger din kropsbevidsthed og sigter på at genopbygge og stimulere kroppen, så den bliver stærk, levende og harmonisk, uanset hvad dit udgangspunkt er.

I træningen arbejder man, ligesom i kropsterapi, med at løsne kroppens led. Det er oftest her, problemerne sidder i form af spændinger i de muskler, der fæstner omkring leddene. Når vi løsner dem, kan vi igen opleve en større frihed i kroppen. Nogen kan derfor samtidig opleve træningen psykisk befriende, da psykiske blokeringer ofte sætter sig som blokeringer i kroppen.

M:A:M træningen er både udfordrende og blid og styrker dine led, muskler, dit åndedræt og øger blodtilførslen, nerve- og energigennemstrømningen i kroppen.

Træningen kombinerer flere bevægelsesformer blandt andet yoga, karate, Qi Gong, gymnastik og mensendieck med fokus på smidighed og åndedræt.

Træningen starter med opvarmning af kroppens led fra storetå til øverste nakkehvirvel, men indeholder også core og dynamiske øvelser til styrke og udholdenhed, gode lange stræk og vejrtrækningsøvelser, der udvider lungekapaciteten og stimulerer det parasympatiske nervesystem. En komplet træning der styrker, afspænder og afstresser kroppen.

Movement and mobility
Varighed XX min. (XX min.)
XXX kr.

Betalingsmetoder

  • Mobilepay
  • Bankoverførsel – Nordea Reg. nr: 2879 Konto nr: 68 9895 6456

Betingelser

  • Ved bankoverførsel skal beløbet være overført før behandlingens opstart
  • Klippekortet er personligt og skal bruges inden for 1 år.

Afbud
Afbud skal ske senest 24 timer før behandling. Ved senere afbud/udeblivelse opkræves det fulde beløb.