Jesper Engmann

Velkommen til

Jeg hedder Jesper og er født i 1976. Min store interesse er at arbejde med krop, sind og sjæl. Det har altid været vigtig for mig at skabe balance mellem at være et aktivt passioneret menneske med ønsker, tanker og visioner og samtidig kunne skabe plads til at være i ro/balance, nyde livet og opleve nuet som et bevist valg. Det er en spændende rejse, som aldrig helt slutter.

Alt i verdenen går hurtigere og hurtigere, og der kommer løbende flere ting, vi skal forholde sig til. Det stiller store krav til, at vi formår at prioritere, være ledere i vores eget liv, afsætte tid til os selv og egenomsorg. Jeg brænder for at arbejde med mennesker og skabe en udvikling i et tempo, der passer den enkelte. Det er fantastisk at være med til at holde spejlet og hjælpe andre med at møde sig selv i et ærligt, udviklende og omsorgsfuldt rum.

Jeg har arbejdet med salg til erhvervslivet i 20 år – 8 af disse som leder. Det har været nogle spændende og udviklende år, og jeg har lært meget omkring mennesker, samarbejde og ledelse. Jeg har oplevet på egen krop, hvad det kræver at være i erhvervslivet med mange arbejdstimer, deadlines, stress samtidig med at have en dejlig familie, børn, venner og fritidsinteresser, som alle skal have plads. De erfaringer tager jeg med ind i behandlingerne.

Work-life balance er meget vigtigt. Mange mennesker lever størstedelen af deres vågne timer i hovedet, altid på farten og fysisk eller mentalt på vej til det næste. Den stress og ubalance, der følger med ved ikke at være bevidst i krop og hjerte, udgør en kæmpe sundhedsudfordring. Immunforsvaret bliver undertrygt, og mentale og fysiske udfordringer kan ophobe sig i kroppen. Jeg møder mange på min briks, som er fanget i denne situation. Men allerede det at møde op til behandling er en fantastisk selvkærlig beslutning og en forandring, der er på vej.

Jeg er uddannet Body All Mind kropsterapeut, Reiki Healer, Clairvoyant rådgiver og Movement And Mobility instruktør (M:A:M). Alle 4 områder er fantastisk spændende og er en del af mine behandlinger, da de alle på hver sin måde kan skabe fysisk og mental balance.

Mit fokus er at skabe et rum med plads til, at den enkelte kan udvikle sig i sit eget tempo. Et rum hvor man kan finde ind til sin kerne, mærke sin essens og vokse kærligt og stærkt ud fra dette.

Jeg glæder mig til at se dig.